Der er flere metoder til køb af træ

Fordelene ved køb af træ
Når det i Danmark trækker mod efterår, så har vejret den vane at det bliver utrolig koldt. Derfor brugere danskerne utrolig mange penge på at varme deres hus. Ved køb af træ får man en billig måde, hvorpå man kan holde gange i sin brændeovn, som giver en intens og omfattende omgang varme, som kan opvarme et helt hus i mange timer. Der er ofte også en økonomisk gevinst ved køb af træ og det at benytte sig egen brændeovn, sammenlignet med andre kilder så som en fyr eller fjernvarme, der ofte løber op i ret høje beløb. Der er også forskellige former af træ man skal gøre sig overvejelser omkring, før man giver sig i kast med køb af træ. Det har nemlig konsekvens for både økonomien men også for tidsforbruget hvis man går igang med at fælde sit eget træ der hjemme i haven.

 

Kontakt Skovservice Nordjylland
hvis du vil købe træ

Køb af træ i form af briketter

Køb af træ som briketter er den ultimativt nemmeste måde at få gang i brændeovnen på. Briketterne brænder godt og er ikke skadelige for noget eller nogen. Derudover er man altid sikker på at de er godt tørre, hvilket ikke er tilfældet ved al slags træ. Ved køb af træ i form af briketter forenkles transporten også en hel del. De er ofte i nemme rektangulære former, der nemt kan stables i et baggagerum eller på en trailer. Det sparer en del ekstra køreture og en eventuel anskaffelse af en trailer. Generelt bruger de fleste danskere nok briketter, for når det handler om køb af træ, så er det altså bare det letteste, men der findes også alternativer.

Køb af træ i rå form
Som et godt alternativ til et køb af træ i form af briketter kan man købe det i sin rå form. Altså simpelthen en stamme der er skåret i stykker, så man så selv skal bearbejde den bagefter. Det er en del billigere, men kræver ofte en del ekstra arbejde. Du ved køb af denne type træ være opmærksom på hvilken type træ du køber og transporten hjem kan give store problemer, da det ofte kræver en trailer. Herefter skal det kløves, så det overhovedet kan være i din brændeovn. Så hvis du har en masse overskydende tid og ikke har noget imod at betale en lav pris for at få noget ekstra arbejde, så kan det helt klart anbefales at vælge den rå råvare til dit køb af træ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *