Skov Entreprenør – et anderledes arbejde

Hvad er en skov entreprenør?

Titlen skoventreprenør strækker over en lang række af personer og virksomheder, men bruges ofte som betegnelse af en skovservice virksomhed. I bund og grund er det virksomheder der beskæftiger sig med ting der har relevans for skovbrug og alt der hører dertil. Det kan være at fælde træer, rydde en skovbund, producere træflis eller meget, meget mere. Derudover kan en skov entreprenør også stå for pasning af større haver, hvis du f.eks. har en gård med et stort haveareal. En skov entreprenør kan også hyres til at passe parker af bl.a. det offentlige hvor det bliver udbudt til licitation, så kommunen kan spare penge, men stadig få et godt produkt. En skov entreprenør dækker altså over en meget lang række af ting der strækker sig fra skovhugger til at rive blade i en bypark, så de har et solidt fundament af færdigheder med relevans til faget.Få ordnet juletræer af en skov entreprenør
De fleste af os har et juletræ til jul, men ofte er det bare et vi har købt nede i byen eller vi har måske gået så langt at hente det ude ved en gård, hvor de var til salg ude ved vejen. Men hvor kommer disse juletræer fra? Det er ofte en skov entreprenør der har stået for alt arbejdet bagved, lige fra de er blevet plantet for år tilbage, til de i dag står i din stue. Processen består af et samarbejde med en masse maskiner og en omhyggelig planlægning – et arbejde som en skov entreprenør er ekspert til. Så når man køber et juletræ, så har det ikke bare stået og passet sig selv på en mark i 5 år. Det er blevet plejet og passet, hvorefter det omhyggeligt er blevet fældet og pakket, så det kan blive leveret til butikken der sælger det til dig.

Et fællesskab for en skov entreprenør
Der findes en brancheorganisation der beskæftiger sig med alt der har relevans for en skov entreprenør. Det kan være nye maskiner eller måske en hed diskussion om afgiften på brænde skal droppes eller bevares. Er man skov entreprenør kan det altså stærkt anbefales, at man følger den slags organisationer, da det ofte kan have meget stor relevans for det arbejde man laver til dagligt. Man også igennem sådanne foreninger få reklame for sin skovservice virksomhed, så man får sit budskab ud og kan levere sin service til flere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *